Koirahoitola

Hoidamme jokaisen koiran yksilönä, ottaen huomioon mahdolliset erityistarpeet, joista keskustellaan omistajan kanssa. Koirat asuvat meidän perheen kanssa sisällä tai käytössämme olevissa ulkotarhoissa, joissa on lämpimät kopit. 

Olisi toivottavaa, että ruoat tulisi kotoa, ettei ruoan mahdollinen vaihtuminen aiheuttaisi stressiä koiralle.

Jos koira vaatii erityisruokavalion, ruoat toimittaa koiran omistaja.

 

Hinnasto (sis. alv 24%):

  • Vuorokausi 24,80 € 
  • Vuorokausi perheen toiselta ja kolmannelta koiralta 12,40 €/koira
  • Erityishoitotoimien (lääkitys, pesu, kynsien leikkaus, harjaus) veloituksesta sovitaan erikseen.
  • Ruoka (jos ei tule koiran mukana):
    • isot koirat 5 €/vrk
    • keskikokoiset koirat 4 €/vrk
    • pienet koirat 3 €/vrk

 

Yhteyden otot

Eveliina Mikander

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

040 127 3358

 

 

HOITOSOPIMUKSEN EHDOT


Vakuutan hoitavani koiraa/koiria niiden edun mukaisesti tässä sopimuksessa määritellyllä tavalla, sopimuksessa määritetyn ajan. Koiran luovuttaja vakuuttaa, että hänen antamansa
koiraa koskevat tiedot ovat oikeat ja että koiralla on voimassa olevat rokotukset, eikä koira sairasta mitään hänen tiedossaan olevaa tarttuvaa tautia hoitoon tuotaessa. Hän vakuuttaa myös, että on koiran omistaja tai hänellä on oikeus luovuttaa koira hoitoon. Hoitola ei vastaa tartunnoista. Molemmat osapuolet sitoutuvat allekirjoituksellaan noudattamaan tämän sopimuksen ehtoja.

Koirat asuvat hoitoperheen kanssa samoissa tiloissa. Jos koira ei ole sisäsiisti, veloitamme siitä lisämaksun (+12,40€/vrk, sis. alv 24%). Likaantuneiden mattojen/muiden mahdollisten tekstiilien pesu veloitetaan omistajalta todellisten kulujen mukaan.

Koiran hoitoon sisältyy:
                             Koiran lenkkeilytys sopimuksen mukaan, muu ulkoilutus ja aktivointi tämän lisäksi.
                             Ruokinta sopimuksen mukaan.
                             Jos koiralla on erikoisruokavalio, on asiakkaan tuotava ruoat koiralle.
                             Lääkitys sopimuksen mukaan omistajan toimittamilla lääkkeillä (erillinen hinnasto).

Koiran mukana tulevat varusteet on oltava kunnoltaan sellaiset, ettei koira pääse niistä karkaamaan. Jos koira karkaa huonojen varusteiden takia, hoitola ei vastaa koiran karkaamisesta tai katoamisesta aiheutuvista kustannuksista tai koiran arvosta.

Jos koira murtautuu tai kiipeää ulkotarhasta ja karkaa, hoitola ei vastaa koiran karkaamisesta tai katoamisesta aiheutuvista kustannuksista tai koiran arvosta, jollei hoitolan katsota tuottamuksellaan tai tahallisuudellaan myötävaikuttaneen koiran karkaamiseen. Suurin korvaussumma on koiran hankintahinta.

Omistaja vastaa koiransa aiheuttamat vahingot hoitajalle tai hoitolalle toteutuneiden kulujen mukaan. Omistajan on kerrottava, jos eläimellä on erityisiä käyttäytymistapoja.

Mikäli koira sairastuu tai loukkaantuu hoidon aikana, on hoitolalla oikeus viedä koira eläinlääkärin hoidettavaksi ja/tai hankkia tarvittavat lääkkeet. Hoitolalla on oikeus veloittaa eläinlääkärin hoito- ja lääkekulut, kuljetuskustannukset 0,50 €/km sekä odotusajasta 20 €/h (sis. alv 24%).  Hoitaja pyrkii tavoittamaan omistajan hätätapauksissa. Mikäli koiran sairastumisen tai loukkaantumisen katsotaan johtuvan hoidon laiminlyönnistä, hoitola korvaa kulut.

Koira luovutetaan ainoastaan henkilölle, joka sopimuksen on allekirjoittanut tai henkilölle, jonka sopimuksen allekirjoittaja on erikseen sopimusta tehdessä nimennyt.

 


Mikäli koiraa ei noudeta sovittuna ajankohtana eikä uutta ajankohtaa ole sovittu, on hoitolalla oikeus toimia koiraa kohtaan kuin kyse olisi löytöeläimestä.